Energi producerat i Sverige av Sverige
Windon AB, Häjla Norrgård, 59022 Väderstad
Windon är ett registrerat varumärke av Windon AB
Länkar om vindkraft och solkraft mm. Bengts Villablogg Swemodule (tillverkare av våra solcellspaneler) “Kursade i Mars 2015” Steca (Vår tillverkare av inverters) OEM Automatik (Vår leverantör på styrskåp och kablage mm) KACO (Leverantör av våra större omriktare för park) “Denna leverantör jobbar vi inte med längre pga dålig eftermarknad” HVG (Sveriges mest ekonomiska elgolvvärme, prisvärt) Svenska kraftnät (information om vad för regler som gäller för att få installera en produktionsanläggning) Tranås Rostfria (tillverkare av våra markställningar och annat plåtmaterial) MAPAB (leverantör av våra aluminiummontage system och numera också produsent av våra modulramar) Länkar om MEGA-SOL, solparken i ARvika. http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/article3839503.ece http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/arvika-storsatsar-pa-sol http://www.vf.se/nyheter/arvika/arvika-kan-bygga-solpark-pa-tippen http://www.vf.se/nyheter/arvika/arvika-ska-bygga-solpark-pa-tippen-13-miljoner http://www.glavaenergycenter.se/index.php/pressrum/bildbank/2014-08-09-solpark-arvika http://www.vf.se/nyheter/arvika/solcellspark-ska-ge-arvika-energi http://www.energinyheter.se/2014/08/arvika-kraft-bygger-solcellsanl-ggning http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=5933788 http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/sveriges-storsta-solcellspark http://www.arvika.se/kommunochpolitik/pressochinformationsmaterial/nyheter/nyhetsarkiv/invigningavmegasol.5.3278eb23144b2e75ebe14b68.html Övriga Länkpartner vi jobbar med.
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
1000länkar.com - gratis länkkatalog
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
Windon AB, Häjla Norrgård, 59022 Väderstad
Windon är ett registrerat varumärke av Windon AB
Energi producerat i Sverige av Sverige

Om Windon AB

Vi startade testverksamhet och utveckling av våra produkter 2006 och startade bolaget Windon AB under 2007. Vi som startade verksamheten är Lennart Carlsen, Patrick Forsman och Måns Larsson. 2013 lämnade Patrick Forsman och Måns Larsson företaget på grund av karriär i andra bolag och idag är Lennart Carlsen 100% ägare av bolaget. Vi har hela tiden haft fokus på teknisk perfektion och har egentligen först under slutet på 2009 börjat att aktivt sälja våra produkter till en bredare massa. Under utvecklingsåren har vi samlat på oss mycket kunskap och erfarenheter, men också lite utrustning som underlättar arbetet. 2009 började vi också med solcellspaneler och el-solanläggningar. 2011 började vi att OEM-tillverka solcellspanel av eget märke på Swemodule i Glava, Sverige. 2012 tog vi fram ett unikt markmonteringsstativ för våra Svenska solceller som vi nu marknadsför i hela Europa, naturligtvis är den produkten patenterad. Vi har också tagit fram en helt ny svensk växelriktarserie i effekterna från 1kW till 20kW, detta arbete påbörjades slutet 2014 och vi lanserar produkten semestern 2016. Vi har idag produktioner i Kina, Polen, Tyskland och naturligtvis Sverige. Vi har hela tiden velat sikta på en 100% svenskproducerad produkt men tyvärr är det inte alltid möjligt då många av dom företagstyper vi behöver arbeta med inte finns etablerade i sverige. Dock ska tilläggas att vi har oavsett var vi producerar alltid med oss den svenska kvalitetstänket och ställer alltid höga krav på slutprodukten. Vi har under många år återinvesterat alla pengar i bolaget och utvecklat nya smarta produkter och inhandlat funktioner för att skapa ett startkt företag. Detta har naturligtvis givit oss ett bolat med bra ekonomi och goda förutsättningar att erhålla våra kunder ett säkert ägande av våra produkter under mycket lång tid framöver. Vi har jobbat mycket med partners både på inköpssidan av material och tjänster samt med våra kunder och återförsäljare, alla som jobbar med Windon ska känna en trygghet i vad dom gör och alltid räkna med att få den hjälp dom förtjänar. Vi har också genom åren bedrivet ett utbildningspaket till samtliga våra återförsäljare för att erhålla slutkunderna ett profsigt och bra resultat, handlar du en Windon produkt kan du allti räkna med att få det starkaste och bästa på marknaden med en överlägsen återbetalning av din investering, detta finns det gott om bevis för. Samtliga produkter vi har idag är “top off line” det bästa du kan hitta på marknaden. Vi är naturligtvis inte billigast i inköp men ger mest för pengarna på sikt.
Windon AB, Häjla Norrgård, 59022 Väderstad
Windon är ett registrerat varumärke av Windon AB
Energi producerat i Sverige av Sverige

Om Windon AB

Vi startade testverksamhet och utveckling av våra produkter 2006 och startade bolaget Windon AB under 2007. Vi som startade verksamheten är Lennart Carlsen, Patrick Forsman och Måns Larsson. 2013 lämnade Patrick Forsman och Måns Larsson företaget på grund av karriär i andra bolag och idag är Lennart Carlsen 100% ägare av bolaget. Vi har hela tiden haft fokus på teknisk perfektion och har egentligen först under slutet på 2009 börjat att aktivt sälja våra produkter till en bredare massa. Under utvecklingsåren har vi samlat på oss mycket kunskap och erfarenheter, men också lite utrustning som underlättar arbetet. 2009 började vi också med solcellspaneler och el- solanläggningar. 2011 började vi att OEM-tillverka solcellspanel av eget märke på Swemodule i Glava, Sverige. 2012 tog vi fram ett unikt markmonteringsstativ för våra Svenska solceller som vi nu marknadsför i hela Europa, naturligtvis är den produkten patenterad. Vi har också tagit fram en helt ny svensk växelriktarserie i effekterna från 1kW till 20kW, detta arbete påbörjades slutet 2014 och vi lanserar produkten semestern 2016. Vi har idag produktioner i Kina, Polen, Tyskland och naturligtvis Sverige. Vi har hela tiden velat sikta på en 100% svenskproducerad produkt men tyvärr är det inte alltid möjligt då många av dom företagstyper vi behöver arbeta med inte finns etablerade i sverige. Dock ska tilläggas att vi har oavsett var vi producerar alltid med oss den svenska kvalitetstänket och ställer alltid höga krav på slutprodukten. Vi har under många år återinvesterat alla pengar i bolaget och utvecklat nya smarta produkter och inhandlat funktioner för att skapa ett startkt företag. Detta har naturligtvis givit oss ett bolat med bra ekonomi och goda förutsättningar att erhålla våra kunder ett säkert ägande av våra produkter under mycket lång tid framöver. Vi har jobbat mycket med partners både på inköpssidan av material och tjänster samt med våra kunder och återförsäljare, alla som jobbar med Windon ska känna en trygghet i vad dom gör och alltid räkna med att få den hjälp dom förtjänar. Vi har också genom åren bedrivet ett utbildningspaket till samtliga våra återförsäljare för att erhålla slutkunderna ett profsigt och bra resultat, handlar du en Windon produkt kan du allti räkna med att få det starkaste och bästa på marknaden med en överlägsen återbetalning av din investering, detta finns det gott om bevis för. Samtliga produkter vi har idag är “top off line” det bästa du kan hitta på marknaden. Vi är naturligtvis inte billigast i inköp men ger mest för pengarna på sikt.